Serviceassistenter til rengøringsopgaver i Billund Lufthavn

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

"I Forenede har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde"

Vil du have et job, hvor du er glad for at gå på arbejde, og hvor vi tilbyder tryghed via grundig oplæring og mulighed for kurser og uddannelse?

Forenede Service søger serviceorienterede assistenter til rengøringsopgaver i Billund Lufthavn. Som serviceassistent indgår du i et solidt team af engagerede medarbejdere som brænder for at gøre en forskel, både for brugere men også for hinanden igennem faglig opbakning.

Om stillingerne

Stillingerne er på mellem 30-37 timer ugentligt med opstart d. 8. maj. Der er mulighed for stillinger med samme faste mødetider eller skiftende vagter, mandag til fredag, og hver anden weekend.

Som rengøringsassistent sørger du for at Billund Lufthavnen fremstår pæn og ren for gæster og medarbejdere, samt opfyldt med de nødvendige forbrugsvarer.

Opgaverne er alsidige og to dage er aldrig ens. Det er en dynamisk arbejdsplads, hvor hver enkel medarbejder spiller en stor rolle, i den fælles opgave. Du bliver en del af et stærkt team, hvor man kan søge støtte og vejledning.

Hvem er du?

  • Du arbejder selvstændigt og serviceminded
  • Du er villig til at lære og udvikle dig i rengøringsfaget, erfaring med rengøring er en fordel
  • Du kan kommunikere på dansk eller engelsk
  • Kørekort er en fordel
  • Du har følgende: - opholdstilladelse, og dokumentation for dine beskæftigelser i løbet af de seneste 5 år; og der vil blive indhentet aktuel straffeattest.

Vi tror også at følgende kan gøre dig glad

  • Løn ifølge Serviceoverenskomsten
  • Pensionsordning 8,15/4% og sundhedsforsikring
  • Grundig oplæring og mulighed for bl.a. dansk kursus og uddannelse, med løn
  • En arbejdsplads, hvor vi hylder forskelligheden

Hos os løfter vi i flok og det betyder, at vi bakker op om hinanden og hjælper til, hvis behov opstår fx under kollegers sygdom og ferie. Du bliver en del af et team, der sammen leverer den standard og kvalitet, der er aftalt med kunden.

Hvordan søger du jobbet?

Du søger ved at klikke på den blå knap "Ansøg". Vi holder samtaler d. 28-30 marts, og ansætter når vi har fundet de rette kandidater. Så skynd dig og send din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Driftssupport ved at skrive til Tina på tib@forenede.dk, eller til Rita på rith@forenede.dk. Du er også velkommen til at kontakte Driftschef Claus på clbt@forenede.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Velkommen til Danmarks største privatejede Facility Service virksomhed Forenede Service er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Du og dine kolleger servicerer flere hundrede tusinde personer, når vi dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i Danmark. Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,5 mia. Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige. Du kan læse mere om Forenede Service her:www.forenedeservice.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Billund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Lokalkontor Kolding, Kokholm, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/cfw172/forenede-service-as/5f2tse/serviceassistenter-til-rengoringsopgaver-i-bi

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842617

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet