700 børn og en udvalgsformand indtog Playline

Foto: Billund Kommune.
dato

Playline er et nyt initiativ i Billund, der har til formål at skabe en sikker og legende forbindelse mellem byens attraktioner.

Projektet er udviklet i samarbejde med børn og har fået en visuel overhaling for at være mere synlig i byrummet. Playline er en del af Billund Byvision, en plan for byens udvikling de næste 20-30 år.

Formålet med Playline er at skabe en oplevelse, der skaber begejstring, giver mening, indbyder til aktiv deltagelse, fordrer social involvering og indbyder til eksperimentering. Ruten er designet sådan, at det er nemt at følge, og det er tydeligt, hvornår man befinder sig på den.

Playline blev indviet af 700 skoleelever og Simon Nicolajsen Jørgensen, formand for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget i Billund Kommune. Han udtaler, at det var en fornøjelse at indvie ruten sammen med børnene, og han håber, at mange familier, børn og turister vil gøre brug af Playline.


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/13734686/700-born-og-en-udvalgsformand-indtog-playline?publisherId=13560004&lang=da
Kilde: Billund Kommune