Billund Bad er klar igen - er du?

Profilbillede

Er du også fristet af et dyp i vandet, når solen står på sit højeste? Eller er du mere påpasselig hvad angår at dyppe tæerne i vandet på stranden? 

Vil du gerne nyde vandet, men samtidig gerne undgå at blive solskoldet? Så er der gode nyheder til dig lige her. Billund Bad, åbner nemlig igen efter at have været lukket det sidste års tid. Det sker mandag d. 12 juli 2021. 

Omfattende renovering

Billund Bad informerede sidste år, at hallen efter mange år krævede en kærlig hånd i form af en større renovering. Dette krævede dog først og fremmest, at der var midler til det, hvilket ikke var helt så ligetil som ellers håbet.

Heldigvis lykkedes det for Billund Bad, ved hjælp fra adskillige donationer at skaffe dem og renoveringen kunne nu gå i gang. Specielt Billund Kommune og Ole Kirk's fond, skal have en stor tak for de flotte donationer, de gav til projektet. 

Den større renovering af Billund Bad, betød desværre også at de, på trods af regeringens udmelding om genåbning, fortsat holdt lukket. Årsagen til dette var en udskiftning af både tag, ventilationssystem, det system som renser vandet samt fliserne rundt om bassinerne. Noget der i sidste ende vil være med til at give en stor besparelse energimæssigt for Billund Bad. 

Dog vil wellness og rutsjebanen ikke være mulig at tilgå, ligesom antallet af gæster vil være begrænset, da Billund Bad fortsat er underlagt at skulle overholde de gældende Corona restriktioner. 

Du kan læse mere om Billund Bad her.

Kilde: Redaktionen