Brætspilshygge på Billund Bibliotek

dato

Hver onsdag aften inviterer Billund Bibliotek til brætspilscafé, hvor unge og voksne kan nyde et uformelt fællesskab med brætspil. Arrangementet er åbent for alle, der ønsker at deltage i hyggelige spilaktiviteter, uanset erfaring.

Uformelt fællesskab med brætspil

Brætspilscaféen er et perfekt sted for dem, der ønsker at koble af og nyde en aften med brætspil. Fra kl. 17:00 til 21:00 samles spilentusiaster ved bibliotekets langbord for at dele deres passion for brætspil. Arrangementet er åbent hver onsdag, også i ferierne, hvilket giver mulighed for at deltage året rundt.

Spil for enhver smag

Deltagerne kan vælge blandt en bred samling af både klassiske og nye brætspil. Der vil være spilentusiaster til stede, der kan introducere og udfordre dig i forskellige spil. Hvis du har et yndlingsspil derhjemme, er du også velkommen til at medbringe det.

Åbent for alle

Brætspilscaféen er åben for alle fra 13 år og op, uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller. Der er plads til alle, der ønsker at blive en del af dette fællesskab. Tag gerne dine venner eller en spilmakker med og del glæden ved brætspil.

Praktisk information
Dato: Onsdag den 9. oktober 2024
Tid: Kl. 17:00-21:00
Sted: Billund Bibliotek, Hans Jensens Vej 6, 7190 Billund
Entré: Ikke oplyst
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut