Costa Del Billund

Profilbillede
Carina Vessel

Higer du efterhånden også efter palmetræer, pool og piña colada, men føler samtidig ikke for at rejse udenfor landets grænser denne sommer? Bare rolig, i stedet for at du skal komme til ferien, har vi sørget for at ferien kommer til dig. 

Lige med undtagelse af et par enkelte par dage, er der masser at opleve under Costa Del Billund som varer hele juli måned. 

Billund handelsforening som består af intet mindre end 52 virksomheder, har igen i år tryllet og dermed gjort at dette års Costa Del Billund, er fuld af en masse spændende oplevelser. Hvad end du er barn eller voksen, aktiv eller blot bænkevarmer, så byder Costa Del Billund på lidt af hvert. 

Du kan se hele programmet her.

Hvis du endnu ikke har besluttet dig, kan vi afsløre, at der er lidt for enhver smag. Uanset hvad så husk coronapasset. På den måde sørger vi for at alle er på den sikre side. Ved stående og siddende arrangementer uden krav om billet, gælder først ved mølle princippet. 

Gris på gaflen

Fredag den 2. juli 2021 blev den første af de i alt fem grisefeste i forbindelse med Costa Del Billund, der blev afholdt. Maden bestod af helstegt pattegris med dertilhørende salat blev leveret af Hotel Propellen. Musikken stod vidunderlige Kristine Hoelgaard og Cocktail Hounds for. 

Nåede du ikke at få en gris på gaflen? Ingen problemer, der er masser af pattegris de næste fire fredage fra henholdsvis Refborg og Gastropub.

Billetter kan købes gennem Billund Handelsforening her.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler