Effektifisering med robotter

Profilbillede

Hos Sanistål vil hentningen af de forskellige varer fra hylderne fremadrettet gå en del hurtigere idet 52 robotter fremover vil håndtere det.  

Her vil robotterne dermed gå ind og effektivisere i en sådan grad, at de sparer på omkostningerne.

Kender man bare en smule til virksomheden Sanistål ved man også hvor meget de reelt indeholder. Med implementeringen af de nye robotter vil de have et lager, der kan rumme hele 48.400 kasser med varer. 

Robotterne vil så fremadrettet kunne bevæge sig rundt på lageret via et skinnesystem, hvor de vil skulle hente kasser indeholdende de varer som kunderne har bestilt. Herefter vil de aflevere kasserne til en medarbejder som vil stå parat til, at få sorteret og pakket varerne til Saniståls kunder.

Foruden at de nye robotter vil effektivisere lagerområdet vil Saniståls kunder også i større grad kunne se frem til, at modtage flere af deres vare samlet i én pakke fremfor flere som det indimellem har været tilfældet. 

Effektivitet over hele linjen

Indtil nu har det været Sanistål lagermedarbejdere der ved hjælp af små vogne, har skulle kører rundt på det store lager og hente hver enkelt varer. Med de nye robotter forventes det, at de vil komme til, at stå for mere end 55 procent af vareflowet på Saniståls lager, ved udgangen af 2021. 

Derudover er oplæringen af nye medarbejdere, også blevet optimeret væsentligt, da det nu kun tager et par dage, frem for før hvor det tog et par uger. 

Kilde: Redaktionen