Mere end 100 udendørs aktiviteter

Profilbillede
Carina Vessel

Leder du og din familie også efter et sidste sted at besøge inden børnenes sommerferie er forbi? Et sted der ikke koster alverden, men som kan underholde i timevis? Så er et besøg hos Wow Park Billund, lige det sted i mangler at besøge. 

Hos Wow Park Billund er der rig mulighed for, at børnene kan komme ud og få brændt noget energi af. Parken der åbnede i juni 2020, råder nemlig over mere end 100 forskellige udendørs udfordringer, fordelt på 38 forskellige spots. Om du er til trætoppe, underjordiske huler eller det indimellem, så er der lidt for enhver smag i Wow Park Billund. 

Hele ideen bag udbredelsen af parken, kom egentlig af brødrene Jacob og Aage Hindhede tilbage i 2013. De huskede tiden fra deres egen barndom og det at bruge mange aktive timer ude i naturen, som noget af det bedste. De ville derfor gerne finde en sjov måde hvorpå, børn såvel som voksne kunne få genskabt kontakten til naturen, frem for mere stillesiddende aktiviteter. 

Fra børnehjem til børneleg

Løvstrupgaard som førhen fungerede som et børnehjem, og som blev anlagt med en stor have med masser af træer, er hvor den første Wow park er placeret i dag. Det var nemlig lige præcis på baggrund af denne historie, at grundlæggerne for Wow Park fandt denne grund så tiltalende. 

Læs mere om parken her

Kilde: Redaktionen