Sundhed og Træning inviterer til åbent hus med konkurrencer, is og pølsevogn

Foto: Billund Kommune.
dato

Billund Kommunes afdeling for Sundhed og Træning inviterer til åbent hus, hvor besøgende kan prøve forskelligt træningsudstyr, deltage i konkurrencer og lære mere om sundhedsfremmende tilbud.

Eyebab-skærmen, der tester syn og reaktionsevne, og fitlightbanen, hvor man kan konkurrere om at slukke lys hurtigst, er blandt de aktiviteter, der tilbydes. Der vil også være mulighed for at få målt håndtryk og blodtryk, teste benstyrke og tage en guidet rundtur i de lyse lokaler.

Teamleder Martha Michaelsen håber, at mange vil benytte lejligheden til at se, hvad Sundhed og Træning kan tilbyde. Udover aktiviteterne vil der være information om forskellige sundhedstilbud, herunder rygestopkurser, madværksteder, lungekor og træning i naturen for depressionsramte.

Åbent hus-arrangementet finder sted den 16. september kl. 10-14 på Sydtoften 102 i Grindsted. Der vil være gratis is og pølsevogn til stede. Mere information kan findes på Facebook.


https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sundhed-og-traening-inviterer-til-abent-hus-med-konkurrencer-is-og-polsevogn?publisherId=13560004&releaseId=13717886&lang=da
Kilde: Billund Kommune