Valgkampen i Billund er gået i gang

Profilbillede

Interesserer du dig for politik? Så ved du om nogen, hvor vigtig en dag lørdag den 23. oktober 2021 har været for en lang række byrådskandidater. Fra middagstid og ikke et sekund før, lød startskuddet nemlig for alvor til dette års valgkamp. Og som vi alle ved, er det ikke rigtig valgkamp uden de obligatoriske valgplakater. 

Der var derfor også i den forbindelse givet grønt lys for de mange byrådskandidater, at hænge deres valgplakater op i lygtepæle samt andre steder rundt omkring i de danske byer. 

Var du derfor også ude og gå en tur i Billund by lørdag den 23. oktober 2021 omkring kl. 12.00, har du nok heller ikke kunne undgå, at se en gruppe mennesker stå og vente bestemte steder i byen. 

Her ville du ved Hotel Refborg i Billund for eksempel kunne møde Simon Nicolajsen Jørgensen. Her stod han nemlig klar til at hænge sin første valgplakat op foran hotellet. Foruden plakaten ved hotellet, skulle Simon hænge yderligere 199 valgplakater op. 

Ubevidst indflydelse 

Al den tid der bruges på at hænge valgplakater op rundt omkring i lygtepæle, langs hegn og op af andre genstande, har været en tradition i mange år efterhånden - men har det nogen effekt? 

Selvom det dog aldrig har kunnet dokumenteres, hvorvidt det har en effekt eller ej, har der år efter år været tradition for at hænge valgplakater op. Her handler det derimod om den mere ubevidste påvirkning, det kan have at se det samme igen og igen i forbindelse med vores valg af beslutninger.

Kilde: JydskeVestkysten