Yihaaa

Profilbillede

Nu kan du igen alle torsdage fra den 8. juli 2021 og frem til den 5. august 2021, komme til western aften i legoredo town i Legoland. Arrangementet har indtil sidste år, hvor corona satte en stopper for det, været fast tradition i mere end 25 år hos Legoland. 

Som traditionen tro, tilbyder legorado town endnu engang en kæmpe grilIbuffet med alt hvad hjertet begærer. I buffeten vil du foruden en masse forskellige salater og kartofler også kunne vælge mellem minimum fem slags kød.

Mens du sidder med dine barbeque indsmurte fingre, skal du da ikke gå glip af tonerne af countrybandet RattleSnakes. RattleSnakes der har været med fra Legoland introducerede legorado town tilbage i 1988, er for mange blevet en elsket tradition. 

Du kan læse meget mere om legolands western aftener her

Indianerhøvding takker af

Jan Friborg bedre kendt som Høvding Langøre, har siden 1985 ageret høvding indianerlejren i Legoland, men nu er det slut. I år er det nemlig hans sidste sæson, og i den forbindelse også sidste sæson med indianerlejren i Legoland. 

Høvding Langøre som har været en Legolands mest populære karakterer er, som årene er gået, blevet skabt takket været alle gæsterne. Legoland opfordrer derfor i forbindelse med Høvding Langøres sidste sæson, alle parkens trofaste gæster til at dele de minder, de har med Høvding Langøre.

Hvad der kommer til at erstatte Indianerlejren vides ikke endnu. 

Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk